Hanner

Hanner jeg har opdrættet og/eller ejer

Jeg bliver tit spurgt om hvilke hanner jeg har, eller om jeg ikke har en oversigt over hanner jeg har opdrættet, når tæveejere søger hanhund til parring. Nogle af de hanner jeg har opdrættet, har jeg selv beholdt i et foderhjem (et andet hjem end hos mig selv), andre har jeg solgt. Flere af dem udstilles og kan indgå  i avl til tæver de hver især passer sammen med. Selvom de hanner, jeg har opdrættet i Danmark, stadig er forholdsvist unge, har nogle af dem allerede været i avl.

Hvis du interesseret i at parre en DKK-stambogsført tæve med en af hannerne på denne side, så er du velkommen til at kontakte mig. Ens for dem alle er, at de er sunde og friske, har korrekte bid, og har dejlige temperamenter, og er velfungerende familiehunde i deres daglige liv. De fleste af dem har fået hvalpe, eller forventes at have hvalpe på vej.

 

FICH DK02519/2013 Little Denmark’s Genuine Gem/”Pojken” bor i Finland på kennel Nybygård. Han har fået flere kuld i Finland og er finsk udstillingschampion.

Far: DKCH Luna-Lith’s Frisko Fra Ledet

Mor: DKCH SECH KLBCH DKV14 My Bonnie Nøkkerose I Civil

 

 

 

DK11580/2013 Little Denmark’s Halftime Bob/”Bob” bor i Storkøbenhavn. Han er udstillet til foreløbig 2 certer og har p.t. fået 3 kuld hvalpe her i Danmark. Flere udstilles aktivt og det er gået dem godt med både juniortitel til en og BIR placering og 2 certer (fra juniorklassen) til en anden. Der er sendt frostsæd til 1 insemination i USA. Bob er 3. generation af egen avl.

Far: SECH DKCH SEV-12 Riddarens Sagolika Lejon

Mor: DKCH SECH KBHVV16 NORDV16 NORDVV16 Little Denmark’s Mount Silverheels

 

 

 

DK04630/2014 Little Denmark’s Imagine Me Isaac/”Snert” bor i Københavnsområdet. Snert er 3. generation af egen avl. Snert har fået et kuld hos kennel Rikkeheinecke og kennel Skjold har planlagt et kuld efter ham i 2018. Han udstilles kun indimellem. Er eksteriørbeskrevet og anbefalet til avl af Mikael Tranholm.

Far: DKCH My Bonnie Plocka Poäng

Mor: DKCH SECH KBHVV16 NORDV16 NORDVV16 Little Denmark’s Mount Silverheels

 

 

 

DK04726/2014 Little Denmark’s Juke In The Box/”Juke” bor i Nordsjælland. Juke har et enkelt kuld  hos kennel Zkrubbbe. Han giver ikke ret til påtegning på hvalpenes stambog, da han kun er præmieret Very Good. Han er DNA farvetestet og er helt almindeligt 3-farvet til trods for hans spøjse “grå” plet. Juke er 4. generation af egen avl. Ulvekløer bag.

Far: SECH My Bonnie Yogibear Yoyo

Mor: DKCH KBHV16 Little Denmark’s 4-Ever Fay

 

 

 

DK05970/2015 Little Denmark’s Kind Of Kola bor i Sønderjylland. “Viggo” (kaldenavn) har allerede et par  bejlere, der håber på hvalpe efter ham i fremtiden. Bemærk at han ikke er så gammel. Han er udstillet engang imellem og har kun fået excellent.

Far: DKCH Crow’s Point Kennel’s Herman

Mor: Mor: DKCH SECH KLBCH DKV14 My Bonnie Nøkkerose I Civil

 

 

 

DK12849/2015 Little Denmark’s Lawless Laredo/”Luka” bor i Sydsjælland og har “job” som rigtig gårdhund. Derudover er han super sød, kærlig og hengiven. Det skal tages i betragtning at han er en stor fyr på 39-40cm. “Luka” er speciel for os, da han har vores 2 stamtæver 3 generationer bag hver af sine forældre, han er 4. generation af egen avl. Ulvekløer bag. Bemærk at han ikke er så gammel. På de første 2 billeder er han ca. 9 mdr gammel. på de nederste 2 billeder er han ca.2 år gammel.

Far: DKCH Crow’s Point Kennel’s Herman

Mor: DKCH KBHV16 Little Denmark’s 4-Ever Fay

 

 

 

DK01381/2016  DKV17 Little Denmark’s My Miny Stub Butt/”Nemo” bor i Københavnsområdet. Han udstilles aktivt. Nemo er 4. generation af egen avl. Nemo har forhåbentlig hvalpe på vej hos kennel Mai Tuk i begyndelsen af 2018. Bemærk at han blot fylder 2 år i januar -18.

Far: Himlatorp’s Anton

Mor: DKCH SECH Little Denmark’s Ignite Me Ida

 

 

 

DK07800/2016 Little Denmark’s Next Nobleman/”Holger” bor i Københavnsområdet. “Holger” har ansættelse som rottehund ved Rentokil, et job han bestrider dygtig og effektivt. I hans fritid er han højt elsket, mentalt fuldstændigt klippefast familiehund i en småbørnsfamilie. Han er udstillet en enkelt gang i mellemklassen i 2017 hvor han fik excellent og CK og kan dermed give påtegning på sit afkoms stambøger. Vi regner med lidt flere udstillinger i hans fremtid. “Holger” er 5. generation af vores egen avl. Bemærk at han først bliver 2 år gammel i april 2018.

Far: Charming Charles of Bellrose

Mor: DKCH Little Denmark’s Jive Jinger