Hvalpe 2018

Vi har 2 kuld i støbeskeen

(følg med under nyheder/blog om de vordende mødres voksende maver, hvalpefødsel og opvækst)

I løbet af forår og sommer 2018, ser vi frem til to spændende kuld hvalpe. Nøjagtigt tidspunkt er afhængig af hvornår det passer de damer, at komme i løbetid.

Årets tæve 2017 i DSGK DKCH SECH Little Denmark’s Ignite Me Ida Planlægges parret i januar 2018
DKCH SECH Little Denmark’s Ignite Me Ida, som vi også kalder “Babyface”

 

 

 

 

 

 

Ida skal forhåbentlig have hvalpe: Hvalpene bliver isåfald 4. generation af Kennel Little Denmark’s hunde siden starten med gamle Maddy, som stadig lever 16 år og 3 mdr. gammel.

Ida fylder 4 år i marts og har kun haft et kuld hvalpe før. Nu har hun haft 2 års pause, og hvalpene har fået tid til at vokse op og vokse til, og de er blevet til 4 dejlige gårdhunde, elskede bedstevenner og familiehunde. De 2 ejer vi selv,  det er “Mille” og “Nemo”.

2 af Ida’s voksne hvalpe, Little Denmark’s Maya My Eenie (Mille) og DKV17 Little Denmark’s My Miny Stub Butt (Nemo)

Ida var som førstegangsmor super dygtig til selv at føde og klare alt, og udviste masser af overskud som mor, det var en stor oplevelse og fornøjelse at have hvalpe med hende. Hun nød at have hvalpene længe hos sig, ligesom hun nyder fortsat at træffe to af dem ofte.

Ida er en lille arbejdshund, og “tænder” helt af på indlæring og klikkerarbejde, egenskaber som hendes hvalpe har arvet. Jeg har moret mig meget med at træne rally lydighed med Ida, hun elsker det. Da hun ikke kan koncentrere sig om arbejde, når der er andre hunde nær, holder vi os til træning, konkurrence bliver det ikke til.

Ida har på udstilling gjort det godt, hun er både dansk og svensk champion og vandt årets DSGK tæve 2017 i Danmark. 

 

Vi håber at parre Mille: “Mille” er datter af Ida og hedder Little Denmark’s Maya My Eenie på stambogen. Mille’s hvalpe bliver 5. generation af Kennel Little Denmark’s hunde, altså tip-tip-oldebørn til gamle “Maddy”.

Mille er, som sin mor, en egenrådig kærlig lille puttegris. Hun er 100% loyal, åben og tillidsfuld overfor alle hun kender. Mille er ofte sammen med vores flok, ligesom hun har besøgt os jævnligt og er blevet passet nogle gange her. Derfor ved vi at hun trives godt hos os og med flokken, sådan at hun vil kunne føde og passe et kuld hvalpe her, uden det bliver for meget stress. Vi forventer Mille i løbetid i det tidligere forår, men kun tiden vil vise, præcis hvornår det bliver.

Little Denmark’s Maya My Eenie håber vi på skal have sit første kuld hvalpe i 2018.
“Mille” – Little Denmark’s Maya My Eenie

 

 

 

 

 

 

Mille har ikke haft hvalpe før, hun er 2 år gammel, så det bliver hendes første kuld. 

Udstillingsmæssigt har hun gjort det godt, hun har 2 x CERT fra 2017 og har vundet BIR og flere bedste tæve klasse placeringer.