Vi har 3 nyslåede verdensvindere!

Vi skulle ikke have været afsted til Kroatien…men…

Det startede vel egentlig ved Verdensvinder udstillingen i 2023 i Schweiz, hvorfra vi kom hjem med 3 nye verdensvindere. Da køreturen gik så godt, og vi opdagede at Zagreb i Kroatien faktisk er samme afstand fra Ringsted, som Geneve…

Her er sjældent langt fra tanke til handling. Jeg tilbød at være chauffør og Majbrit og Lilian besluttede, at de gerne ville afsted. I sidste sekund gik det op for mig lige pludselig, at jeg var på vej til at holde ferie i 4 dage uden hund – andre 2 havde jo deres hunde med selv. Det kunne jeg slet ikke forestille mig, og det bedste jeg kunne komme på, for ikke at komme til at konkurrere imod os selv, var at spørge om lov til at låne junior tæven Berta (Little Denmark’s Zorros Zista). Heldigvis måtte hun godt komme med os på tur, så jeg også havde sengevarmer med hjemmefra. 

“Berta” Nu med titlen WJW24, på stambogen kaldet Little Denmark’s Zorro’s Zista kom ved lidt af en pludselig indskydelse med til Kroatien. Heldigvis, fordi hun hev junior verdensvinder titlen 2024 hjem, OG var en vidunderlig rejsekammerat!

Vi havde en virkelig dejlig tur med overnatning i sydtyskland på et hotel, der til hundene havde sat 4 luksus-hundesenge frem, samt 4 skåle. Så føler man sig virkelig velkommen med sine hunde.

Vejret, vej- og traffikforhold var gunstigere end nogensinde, og da vi havde afsluttet udstillingen og fået taget billeder af vores vindere søndag, kørte vi hjem i ét stræk på ca. 17 timer. Selvfølgelig med luftepauser og kaffepauser undervejs.

Lørdag aften før udstillingen overnattede vi i Slovenien, sammen med et par andre danske venner. Vi havde en skøn stund lørdag aften med tapas og tøm-køleskabet middag i vores lille dansker-ghetto.

“Kalle” aka Little Denmark’s Oliver Of A Twist vandt sin tredje verdensvinder titel WW24. Han var Juniorverdensvinder i Amsterdam i 2018 og Verdensvinder i Geneve i 2023.

“Kalle” Little Denmark’s Oliver Of A Twist blev bedste han på udstillingen og dermed WW24. Det er hans tredje verdensvinder titel, idét han var WW24 i Geneve og WJW18 i Amsterdam. Han er en fantastisk hund at udstille, og elsker det!

“Mille” Little Denmark’s Maya My Eenie blev WVW24 og racens bedste veteran. Dette er hendes verdensvindertitel nr. 2 idét hun blev WW21 i Brno i Tjekkiet.

“Mille” aka Little Denmark’s Maya My Eenie vandt sin anden verdensvindertitel, idét hun blev BIR veteran og WVW24.

 

 

 

Vi fik også taget et billede af hele “holdet”, og de er simpelthen verdens bedste rejseledsagere på hundeudstilling! 

 

 

 

Hele verdensvinderholdet 2024 – et hurtigt smut til Zagreb Kroatien, og retur med 3 nyslåede verdensvindere, er hermed tilføjet til de uendeligt mange skønne minder vi deler i fællesskabet om hundene.

Tak for en rigtig dejlig, skør, sjov og hyggelig tur. Og tillykke med Jeres flotte vindertitler.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *