Om os

Julen 2016

Vi er et 50+(år) dansk/amerikansk par, Helene og “Butch”, som i 2001 fik vores første gårdhund, “Maddy”. Dengang boede vi i USA og Maddy var iblandt de første stambogsførste dansk/svenske gårdhunde der blev importeret fra Danmark til USA.

Maddy og Kikka 15 og 13 år gamle ved Vesterhavet sommer 2016

 

I 2003 etablerede vi kennelnavnet Little Denmark’s og i 2004 fik Maddy vores første kuld hvalpe. Siden er det igennem de første 13 år blevet til 5 generationer efter vores gamle Maddy. Vi har indrettet vores liv for en stor del efter at vi har hundene og opdrættet. Således arbejder vi på skift, og derfor er hundene næsten er aldrig alene hjemme. Hjemme er et lille hus på landet ved Ringsted.

(Når vores udsigt er mest fantastisk over gule rapsmarker så langt øjet rækker)

Når ikke jeg laver noget sammen med hundene, eller passer mit lønnede arbejde, arbejder jeg i diverse udvalg som frivillig for Dansk/svensk gårdhundeklub, som jeg har været medlem af siden 2002.

Butch står som en solid stenstøtte bag det hele og er en enorm hjælp. Ingen kan være i tvivl om, at han elsker både vores hunde og deres hvalpe overalt på jord.

 

 

 

 

Når vi har været aktive sammen er vi rigtigt gode til at hvile ud og tage lure sammen. Fordelen ved gårdhunde er, at de let kan stables…

Se også min gamle hjemmeside (virker kun på PC)