Aktiviteter

Gårdhunde der graver er i deres es – det “trykker på de alle knapper” der hedder stimulering, og det styrker muskulaturen i fronten, både ben og skuldre

  Vores hunde lever et aktivt liv. For at være glade, tilfredse hunde skal de stimuleres og opleve ting, de skal bruge hoved og krop.Vi går lange ture mange gange om ugen, forskellige steder.

Vi deltager ofte i træning af forskellig slags.

Vores hunde er altid med os på ferie.

 

 

På sommerferie ved Vesterhavet

Holdes en hund samtidig i rimelig fysisk form hele livet, er der alt andet end lige bedst chancer for, at den lever længere, end hvis den ikke var i god form. Vi holder mægtigt meget af vores hunde, og vil gerne beholde dem som vores familiemedlemmer så længe, som muligt.
  

 

 

Der graves og holdes øje

En gårdhund elsker at være sammen med sine mennesker og føle at den er en del af de vi gør. Om det er at rejse sig fra bordet, for at hente saltet, eller om det er at springe i bilen og køre til Oslo på udstilling, eller i skoven for at gå en tur kan for den komme ud på et. Vi er sammen, det er det vigtigste for dem.

 

 

Lydighedsarbejde

I haven hjælpes vi ad om havearbejdet, skal der males eller tapetseres, er de også på pletten. Hvor vi er, er der en hund eller flere, som følger med.

Jeg vil bruge bloggen til at lægge lidt billeder og video ud indimellem om nogle af de ting vi gør sammen med hundene.

 

En dejlig gåtur på mark eller i skov, elsker de altid

Her under aktiviteter er der to særlige menupunkter med lidt mere specielt om udstillinger og hundesvømning.